Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

Görev Yeri Değişen Mesai Arkadaşımız İçin Veda Programı Düzenlendi


2009 yılından beri Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü'nde Uzman olarak görev yapan  Sevgi Aslan Vural'ın Aralık 2018 Dönemi yer değişikliği çerçevesinde Bursa İl Koordinatörlüğü'ne tayin olması nedeniyle bir veda programı düzenlendi.

Programa İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan ve kurum personeli tarafından katılım sağlandı. Programda konuşan İl Koordinatörü Ceyhan, "Yaklaşık 10 yıldır birlikte görev yaptığımız mesai arkadaşımızın vedası için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu süre zarfında Kurumun kuruluşundan akreditasyon denetimlerine, ilk projeyi aldığımız günden bugünlere kadar hakikaten acısıyla tatlısıyla büyük emeklerin ortaya koyulduğu zaman dilimlerinden geçtik. Bu zaman dilimlerinin her bir dakikasında gerçekten Sevgi Hanım'ın da çok büyük emekleri oldu. Kendisine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu kadar tecrübeli bir personelin ayrılıyor olmasını Kahramanmaraş için ciddi bir kayıp olarak değerlendiriyorum. Kendisine Bursa'da başarılar diliyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Program sonunda Koordinatörlük adına İl Koordinatörü Ceyhan tarafından Sevgi Aslan Vural'a meşhur Kahramanmaraş Sandığı hediye edildi ve bir de hatıra fotoğrafı çekildi.
 



    Cimer