Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

TKDK Desteğiyle Kurulan Çiftliğin Açılışı Yapıldı


IPARD II Programı Birinci Çağrı Döneminde destek almaya hak kazanan Ali Yıldırım'ın projesi "Yıldırım Besi Çİftliği" gerçekleştirilen törenle açıldı.
 

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Göllü Mahallesi’nde yer alan tesisin açılışına, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, Adalet ve Kalkınma Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şeref Yurdagül ve Ziraat Bankası Kahramanmaraş Şubesi Müdürü Cuma Tekinşen’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Programda selamlama konuşması yapan İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, her insanın bir hayat hikayesi olduğu gibi her yatırımın da bir hikayesi olduğunu söyledi ve Ali Bey’in önceden beri hayvancılıkla uğraşan biri olduğunu ve 2 yıl önce de Kuruma gerçekleştirdiği ilk ziyarette bugünlere dair ışığı gördüklerini vurguladı. Kıymetli yatırımcıyı tebrik eden Ceyhan, destek veren tüm kuruluşlara ve davete icabet eden konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 

Protokol mensuplarının kestiği kurdele ile açılışı gerçekleştirilen çiftliğin yatırım bedelinin 1 Milyon Lira olduğu ve başarılı yatırımcıya % 65 oranında hibe desteği verildiği kaydedilirken program katılımcıların tesisi gezmesi ile son buldu.
 

    Cimer