Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, Tesislere Ziyaret Gerçekleştirdi


İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, yapımı büyük ölçüde tamamlanan iki tesis ile geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen bir işletmeyi ziyaret etti.

Dulkadiroğlu ilçesi Maksutuşağı Mahallesinde inşa edilen Ecrin Besiciliğe ait çiftlikte yetkililer tarafından karşılanan İl Koordinatörü Ceyhan ve beraberindeki heyet, tesiste yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tesisin artık tamamlanma noktasına gelmiş olmasından büyük bir memnuniyet duyan heyetin bir sonraki durağı ise yine Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesinde yapımı devam Şirin Naturel Gıda Ürünleri Tesisi oldu. Başta pekmez sucuğu olmak üzere bölgenin ciddi bir değeri olan üzüm ürünlerinin üretileceği tesiste İl Koordinatörü ve beraberindeki heyete faaliyetlere ilişkin bilgi veren şirket yetkilisi ve şantiye şefi, kısa süre içerisinde inşaatın tamamlanacağını ifade etti. Ziyaretin son durağı ise kısa bir süre önce TKDK desteğiyle faaliyete geçen Palalı Bereket Unlu Mamulleri oldu. Maraş çöreği üretimi gerçekleştiren bu işletmeyi gezen İl Koordinatörü Ceyhan ve Birim Amirleri, şirketi yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

İşletme ziyaretlerinde İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan'a Yerinde Kontrol Birim Amiri Hasan Kuşçu, Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Harun Reşit Genç ve İletişim Uzmanı Fırat Karaköy eşlik etti.

 










    Cimer