Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

Türkoğlu'nda Tanıtım Toplantısı Yapıldı


Türkoğlu ilçesindeki üreticilere ve potansiyel yatırımcılara yönelik bir tanıtım programı düzenlendi. 

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş’ın, üreticilerin, yatırımcı adaylarının, kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla Türkoğlu Kaymakamlığı Misak-ı Milli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım programında konuşma yapan İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, Kahramanmaraş’ta çok ciddi bir tanıtım seferberliği başlattıklarını ifade etti. Bu bağlamda ilçelerde yapılan toplantıların yanı sıra kurum ve kuruluşları ziyaret ederek onları da TKDK desteklerinden ve yeni dönemden haberdar ettiklerini vurgulayan Ceyhan, hayvancılık, süt işleme, kesimhane, meyve/sebze soğuk hava deposu ve su ürünleri işleme yatırımlarına destek verecekleri bu dönemde, 250 Milyon Avro tutarında hibeyi yatırımcıyla, çiftçiyle buluşturmayı planladıklarını söyledi.

Uzmanlar tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ile devam eden tanıtım toplantısı,  katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Ayrıca İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan ve Birim Amirleri İlçe programı kapsamında Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 






    Cimer