Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

Sözleşme İmzalama Süreci Devam Ediyor


Geçtiğimiz hafta sözleşme imzalama sürecinin başladığı Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü'nde bu hafta da çiftçilere 1 Milyon Lira hibe, kent tarımına ise 2 Milyon Lira katkı sağlayacak yeni projeler için sözleşme töreni düzenlendi. 
 

 
Törende konuşan İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, “Üreten Türkiye’nin en önemli parçası olan kıymetli çiftçilerimizi desteklemekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Daima üreten, istihdam eden, ülke ekonomisine ve şehrimiz tarımına katkı sunan tüm çiftçilerimize ve girişimci kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğimizin bilinmesini arzu ediyoruz.” dedi. Kahramanmaraş’ta ilk ödemeyi 2012 yılında yaptıklarını ve o tarihten bu yana hemen hemen her sektörden projeyi desteklerini vurgulayan Ceyhan, bir yandan bugün yeni sözleşmelere imza atarken diğer yandan daha önce sözleşmesi imzalanan yatırımların tamamlandığını söyledi. Adeta her yeni dönemin kente yapılacak yeni yatırımların habercisi olduğunu belirten İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan, yatırım yapan, elini taşın altına koyan tüm girişimcileri tebrik etti ve bir kez daha teşekkürlerini sundu.
 
 

 




Dulkadiroğlu, Onikişubat, Elbistan, Afşin ve Türkoğlu ilçelerinden 14 çiftçinin aspir, sarımsak, kırmızı biber gibi tıbbi ve aromatik bitkileri yetiştireceği ve makine/ekipman alımı harcamalarına % 55 hibe desteği alacağı kaydedilirken tören toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 
    Cimer