Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş İçin Yapılacak Sınava Girmeye Hak Kazananlara Ait Duyuru


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olup, sürekli işçi kadrolarına geçmek isteyenlerden Tespit Komisyonunca başvuruları ve/veya itirazları kabul edilmiş (*) olan taşeron işçilerine ait kesin liste (**) aşağıda yer almaktadır.

KESİN LİSTE

(*) Tespit Komisyonunca itirazları kabul edilmeyenler ile başvuruları sonradan reddedildiği için kesin listede yer almayanların gerekçeleri, Kurumun Ankara Merkez genel evrak servisine dilekçe ile başvurmaları halinde kendilerine ayrıca tebliğ edilecektir.

(**) Başvuru sahipleri hakkında; Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilen Arşiv Araştırması sonucunda elde edilecek bilgiler Tespit Komisyonu tarafından ayrıca değerlendirilecektir.

SINAV TAKVİMİ

Sınav tarih-saat ve yerlerini gösteren sınav takvimi aşağıda yer almakta olup, sınava gireceklerin yanlarında nüfus cüzdanı veya geçerli bir kimlik belgesi bulundurması zorunludur. Sınavın uygulanacağı merkez ve il koordinatörlüklerinin açık adresleri Kurum web sitesinde yer almaktadır.

MERKEZ TEŞKİLATI VE ANKARA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ SINAV TAKVİMİ

41 İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ SINAV TAKVİMİ

İlgililere ilanen tebliğ olunur. 22.03.2018

    Cimer