Kahramanmaraş İl Koordinatörlüğü

İşletme Ziyaretleri Devam Ediyor


İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan ve beraberindeki Birim Amirleri Afşin ilçesinde bulunan iki tesisi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 



Daha önce TKDK desteğiyle kurulmuş olan ve IPARD II Programı Birinci Başvuru Çağrı Döneminde modernizasyon projesi destek almaya hak kazanmış olan Mayet Tarım ve Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait Mayet Büyükbaş Besi Çiftliği’ni ziyaret eden İl Koordinatörü Ceyhan’ı şirket yetkilisi Murat Taş karşıladı. Burada çalışmalarda gelinen son noktaya ilişkin bilgiler alan Ceyhan ve beraberindeki heyet bir başka tesisi ziyaret etmek üzere çiftlikten ayrıldı.
 

Yine aynı dönemde destek almaya hak kazanan Bünyamin Şahan’a ait “Şahan Besi Çiftliği” projesini de ziyaret eden İl Koordinatörü, Bünyamin Şahan’dan faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Bölgede önemli çiftliklerin faaliyete geçmesine TKDK’nın vesile olduğunun altını çizen Ceyhan; “Ülkemiz hayvancılığının tekrar istenen, özlenen seviyeye ulaşmasında Kahramanmaraş’ta gerçekleşen bu yatırımların önemli katkıları olacağı düşüncesindeyim.” dedi. Ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ifade eden çiftlik sahibi Şahan ise yatırımın tamamlanmak üzere olduğunu belirterek Afşin’e güzel bir tesis kazandırmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.
 


    Cimer